Changan представить понад 20 нових авто на альтернативних джерелах енергії

Changan представить понад 20 нових авто на альтернативних джерелах енергії

17 березня 2024
0

Китайська компанія Changan готується представити понад 20 нових автомобілів на альтернативних джерелах енергії. Про це повідомили у прес-службі китайського автовиробника.

«Компанія Changan, маючи колосальний 162-річний досвід в інжинірингу та розвинену міжнародну мережу R&D-центрів з дослідження та розробок у різних країнах світу, приділяє пильну увагу культурі та традиціям виробництва, створенню передових технологій та інноваційних технічних рішень, зокрема спрямованих на глобальний розвиток екологічно чистого транспорту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за підсумками першого місяця 2024 року холдинг Changan Automobile реалізував 52 тисячі високотехнологічних електрифікованих автомобілів, включаючи моделі нових брендів Deepal, Qiyuan та Avatr.

До 2025 року Changan інвестує понад 100 мільярдів юанів в автомобільну промисловість і просування продукції на нових джерелах енергії. Фахівці Changan у співдружності з компанією Ganfeng - найбільшим у світі виробником літію - мають намір досягти максимального запасу ходу EV понад 1000 км, а також збільшення дальності ходу на 100 км лише за п'ять хвилин зарядки батареї. Партнерство є частиною програми Changan Shangri-La, спрямованої на прискорення переходу транспортних засобів на нові високоефективні джерела енергії.

Активний розвиток Changan у сегменті електрифікованих моделей дасть змогу компанії збільшити обсяги продажів, зміцнивши позиції на міжнародному ринку. За прогнозами Changan Automobile, у 2025 році концерн досягне показників у 3,5-4 млн реалізованих автомобілів, а до 2030 року сукупні щорічні продажі холдингу перевершать 5 млн одиниць: обсяг проданих електрокарів становитиме більше ніж 60%, при цьому 30% електрифікованих моделей продаватимуться на зарубіжних ринках.

Джерело: Автоновостям дня

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація