Changan презентував недорогий гібридний пікап Hunter

Changan презентував недорогий гібридний пікап Hunter

18 жовтня 2023
0

Китайський бренд Changan оновив свій популярний пікап Hunter. Модель отримала змінений дизайн і нову гібридну силову установку. Про це розповіли на сайті Мінпрому КНР.

Новий Changan Hunter є близьким родичем пікапа Peugeot Landtrek. Він буде запропонований у стандартній версії та з подовженою колісною базою. Друга модифікація відрізняється збільшеною вантажною платформою.

Спереду встановлені вузькі денні ходові вогні та вертикальні фари. Між ними розташована закрита решітка радіатора в новому фірмовому стилі бренду.

Ззаду знаходяться вертикальні ліхтарі і вантажна платформа. Також пікап отримав бічні пороги для більш зручної посадки всередину.

Базова версія пікапа має колісну базу 3180 мм, а подовжена - 3430 мм. Довжина вантажної платформи становить 1600 або 1850 мм відповідно.

Топовий Changan Hunter оснастять гібридною установкою з 2,0-літровим турбованим двигуном і двома електромоторами сумарною потужністю близько 400 к.с. Така модифікація має повний привід і роздавальну коробку BorgWarner.

Презентація оновленого пікапа відбудеться вже у 2023 році. Старт продажів моделі заплановано на кінець 2023 - початок 2024 року.

Джерело: Фокус
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація