Chelsea Truck Company показала Defender з експериментальним дизайном

Chelsea Truck Company показала Defender з експериментальним дизайном

05 листопада 2023
0

Ательє Chelsea Truck Company виставило на продаж унікальний Defender. Оформлений в експериментальній стилістиці позашляховик Prototype X отримав капот із вуглепластика, стильний подвійний спойлер і ковані колеса діаметром 22 дюйми. До всього цього додається шкіряний салон у фірмовому відтінку Tiffany.

Позашляховик Prototype X створений в одному екземплярі і демонструє експериментальну стилістику, яка ще ніде не використовується. Подається все це як унікальна можливість зазирнути за лаштунки творчого процесу, причому машину можна купити - оцінили її в 105 тисяч фунтів стерлінгів.

Основа проекту - Defender 90 P400 X-Dynamic з рядною бензиновою «шісткою» 3.0 (400 к.с., 550 Нм) і восьмидіапазонним автоматом.

Від Chelsea Truck Company позашляховику дістався вуглепластиковий капот із широкою щілиною повітрозабірника, задній V-подібний спойлер, додаткові світлодіодні блоки освітлення на даху, повністю новий передній бампер, а також накладка на решітку радіатора, яка візуально зменшує фари.

До того ж Prototype X виділяється салоном, обшитим шкірою, блакитний відтінок якої близький до кольору 1837 Blue від Tiffany, і 22-дюймовими колесами.

Джерело: Мотор
Фото: Chelsea Truck Company

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація