Чемпіон F1 Макс Ферстаппен виставив на продаж свій Honda Civic Type R

Чемпіон F1 Макс Ферстаппен виставив на продаж свій Honda Civic Type R

15 грудня 2022
1

На платформі онлайн-аукціонів Catawiki продається Honda Civic Type R 2018 року дворазового чемпіона Формули-1 Макса Ферстаппена. Виступаючи у складі Red Bull Racing у 2021 та 2022 роках голландець завоював два титули в особистому заліку. Хот-хетч спортсмену подарувала компанія Honda, яка була титульним спонсором команди у сезоні 2021 року.

Від серійного автомобіля виставлений на продаж зразок відрізняється лише наявністю автографів гонщика на кузові та у салоні. У першому випадку - на двері багажного відділення, прямо під шильдиком Type, у другому - на передній панелі з боку водія.

Саме автографи Ферстаппена мають викликати зацікавленність учасників аукціону до лоту, який оцінено експертом у 50 000 - 60 000 євро. На момент написання новини до кінця торгів залишилося 6 днів 7 годин та 26 хвилин, а поточна ставка становила 34 995 євро.

Honda Civic Type R укомплектований 2,0-літровим бензиновим наддувним двигуном потужністю 320 к.с. Працює агрегат у зв'язці з шестиступінчастою механічною коробкою передач та переднім приводом.

Кузов «п'ятидверки» пофарбований у білий колір, салон оздоблений у традиційних для Type R чорно-червоних кольорах. На одометрі хот-хетчу - 58 500 км. У комплекті новий власник отримає задокументовану історію обслуговування, але забрати автомобіль йому доведеться із Тегелена (Нідерланди).

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Andriy86  

Якось трохи неповажно продавати подарунок. Хоча в Нідерландах може бути інше ставлення до таких речей.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація