Chery випустила новий бюджетний електричний кросовер iCar 03

Chery випустила новий бюджетний електричний кросовер iCar 03

29 лютого 2024
0

Китайська компанія Chery випустила в Китаї новий електричний кросовер iCar 03. Він пропонується в шести комплектаціях за ціною від 109 800 юанів або близько 15 тисяч доларів за поточним курсом.

Новий Chery iCar 03 є повністю електричним середньорозмірним кросовером з довжиною кузова 4406 мм, шириною 1910 мм і висотою 1715 мм при колісній базі 2715 мм. Автомобіль доступний із 18 або 19-дюймовими колесами на вибір і пропонується в шести кольорах кузова: білому, чорному, сірому, синьому, сріблястому і зеленому.

Уже в «базі» електромобіль оснащується боксом для зберігання на задніх дверях, рейлінгами на даху, електронним гальмом стоянки, водійським сидінням з електрорегулюваннями по 6 напрямках, двозонним клімат-контролем, датчиками тиску в шинах, інформаційно-розважальною системою з 15 -дюймовим сенсорним дисплеєм та аудіосистемою з 8 динаміками.

За додаткову плату автомобіль також можна оснастити складними бічними дзеркалами, великим панорамним люком, NFC-ключем, 50-ватною бездротовою зарядкою для мобільних пристроїв, відеореєстратором та чипом Qualcomm 8155. А в топових комплектаціях кросовер також має кермо з підігрівом, підігрів сидінь, бокові подушки безпеки, аудіосистему з 12 динаміками, 64-кольорове атмосферне підсвічування, водійське сидіння з масажем і вентиляцією, а також інтелектуальну систему допомоги водієві рівня L2+ з навігацією та автоматичним паркуванням.

На ринку у Chery iCar 03 буде дві версії: одномоторна задньопривідна і двомоторна повнопривідна. У першому випадку кросовер приводиться в рух встановленим на задній осі електродвигуном потужністю 135 кВт (184 к.с.) і 220 Нм крутильного моменту, а в другому потужність двомоторної силової установки становить 205 кВт (279 к.с.), а максимальний крутильний момент досягає 385 Нм. Від 0 до 100 км/год автомобіль з повним приводом розганяється за 6,5 секунди.

У Chery планують продавати до 10 000 автомобілів під брендом iCar на місяць. Причому це будуть не тільки кросовери, а й інші автомобілі, про які виробник оголосить на майбутньому Пекінському автосалоні. Chery розраховує випускати на ринок 2-3 нові моделі під суббрендом iCar на рік, причому цього року на ринку з'являться два автомобілі, а наступного - 3 або 4.

Джерело: Автоновости дня
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація