Chevrolet показала недорогий сімейний кросовер Traverse

Chevrolet показала недорогий сімейний кросовер Traverse

18 липня 2023
0

У США презентували новий Chevrolet Traverse. Великий сімейний кросовер пройшов фейсліфтинг і надійде в продаж із початку 2024 року та коштуватиме близько 35 000 доларів у базовій версії. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті General Motors.

Новий Chevrolet Traverse оновили в дусі старших моделей Tahoe та Suburban, і він став соліднішим на вигляд. Тепер у нього високий капот, широка решітка радіатора, нові фари та ліхтарі. Центральні стійки даху нагадують акулячий плавник.

Крім того, у лінійці моделі з'явилися дві нові версії. Спортивний Traverse RS вирізняється чорним декором і 22-дюймовими дисками, а позашляховий Z71 отримав «грязьову» 18-дюймову гуму, захист днища та збільшений кліренс.

Салон Chevrolet Traverse 2024 повністю перероблений. Кросовер отримав нову передню панель, віртуальний щиток приладів і величезний 17,7-дюймовий тачскрин, а селектор КПП перенесли на рульову колонку.

Як і раніше, кросовер Chevrolet Traverse запропонований у версіях на 7 і 8 місць. Зі складеними задніми сидіннями об'єм багажника становить 2764 л.

Базова комплектація Chevrolet Traverse 2024 розширена й тепер охоплює підігрів керма та сидінь перших двох рядів, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі. Серед опцій з'явилася технологія напівавтономного водіння SuperCruise.

Великі зміни відбулися під капотом - замість 3,6-літрового V6 тепер встановлено 2,5-літрову турбочетвірку. Вона економніша та потужніша - розвиває 319 к.с. і 430 Нм. У парі з нею працює 8-ступінчастий автомат, а привід може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація