Chevrolet Spark повторно відправляють в ремонт через капот

Chevrolet Spark повторно відправляють в ремонт через капот

08 вересня 2022
0

Компанія Chevrolet оголосила про повторне відкликання автомобілів Spark через дефект. Вже вдруге автовиробник спробує усунути проблему з капотом, який ризикує мимоволі відкритися. У ремонт направлять 120 тисяч екземплярів Chevrolet Spark 2013-2015 років та Spark EV 2014-2015 років випуску для заміни клямок капота, які деформують замок - у цьому випадку він може зафіксуватися у відкритому вигляді.

У рамках кампанії на Spark (який раніше продавався в Україні як Ravon R2) замінять як засувки капота, так і сам замок. Це вже друга спроба усунути дефект: уперше про проблему стало відомо ще у травні, але перший ремонт виявився неефективним. Тоді Chevrolet проаналізував гарантійні претензії та судові позови від власників. Всього за сім років було зафіксовано 276 випадків по всьому світу, у тому числі 22 аварії через капот, що раптово розкрився.

Попри те, що проблема має масовий характер, поки Chevrolet відкликає машини лише у США. Відкликання охоплює 116 223 звичайних Spark та 4465 електричних.

Spark залишається найдешевшою моделлю в лінійці Chevrolet - у США він коштує від 13 600 доларів.

У лютому стало відомо, що General Motors зніме хетчбек з виробництва через низький попит - модель залишить конвеєр до кінця 2022 року. Але України це рішення не торкнеться, оскільки до нас везуть автомобілі, вироблені в Узбекистані.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація