Chevrolet у півтора рази збільшив гарантію на базові Silverado

Chevrolet у півтора рази збільшив гарантію на базові Silverado

21 липня 2023
0

Автовиробник підтвердив, що на повнорозмірні пікапи 2024 модельного року з бензиновою «турбочетвіркою» діятиме гарантія шість років або 100 тисяч миль (161 тисяча кілометрів). Донедавна базовий Chevrolet Silverado пропонували із гарантією п'ять років або 60 тисяч миль (96 тисяч кілометрів). Доплачувати за розширену гарантію не доведеться.

З осені 2021 року у Chevrolet Silverado в «небагатих» комплектаціях (від WT до LT) базовим двигуном є вдосконалена 2,7-літрова «турбочетвірка». Агрегат замінив 4,3-літровий атмосферний V6 і перевершив його за віддачею (314 проти 289 сил). Після заміни шатунних підшипників, поршневих кілець, колінвала та блоку циліндрів крутний момент збільшився до 569 Нм.

Дизельний шестициліндровий Chevrolet Silverado має схожі характеристики (281 сила, 623 Нм), і з 2024 модельного року на обидва мотори поширюється однакова гарантія шість років та 100 тисяч миль. Цікаво, що у базових чотирициліндрових пікапів 8-ступінчастий автомат, а решті покладена 10-ступінчаста коробка передач з гідротрансформатором. Крім того, дизельним версіям дістанеться посилена рама.

Виробництво вантажівок 2024 модельного року стартує у липні, а ціни оголосять до кінця літа. Зараз базовий Chevrolet Silverado коштує в США від 36 300 доларів, і навряд чи повнорозмірний пікап сильно подорожчає, хоча базової комплектації додасться бездротовий Apple CarPlay і Android Auto, а також парктроніки.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація