Chevrolet відкликає електричні кросовери Equinox

Chevrolet відкликає електричні кросовери Equinox

08 липня 2024
0

Компанія Chevrolet відкликає 83 електричні кросовери Equinox через високу ймовірність того, що один з передніх важелів підвіски може зламатись навпіл. За словами GM, постачальник виявив, що окрема партія важелів виконана із «брудного» алюмінію, який не відповідає стандартам міцності автовиробника.

Те, як дилери визначають, чи потрібно замінити важіль, не має нічого спільного з випробуваннями на міцність. Натомість інженери просто перевірять номер партії деталі. Номер партії 12312261, вибитий на деталі, означає, що тяга виконана з бракованого металу та потребує заміни. Будь-який інший номер партії прийнятний, та може служити роками.

Примітно, що дилери Chevrolet повинні запропонувати постраждалим власникам безкоштовний транспортний засіб, якщо виникне такий запит. Це може бути важливою деталлю, оскільки дилерам, принаймні на даний момент, наказано зберігати уражені транспортні засоби, доки не будуть доступні запчастини для ремонту.

Власники електромобілів Equinox, які хочуть знати, чи постраждав їхній кросовер, можуть зателефонувати своїм місцевим дилерам, або залізти під автомобіль і пошукати штамп на самій тязі.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація