Chevrolet запропонувала знижку на електромобілі Bolt EV

Chevrolet запропонувала знижку на електромобілі Bolt EV

04 серпня 2022
0

Компанія Chevrolet, що є дочірнім підприємством General Motors, запропонувала знижку замовникам електромобілів Bolt EV, які придбали свої авто незадовго до зниження цін на моделі 2023 року. Однак отримати знижку можна лише у разі відмови від права подати до суду на General Motors або LG через дефекти акумуляторних батарей, що використовуються в авто.

Іншими словами, у разі вибору знижки новим власникам Bolt EV доведеться задовольнятися заощадженими грошима навіть у разі, якщо в процесі експлуатації виявляться дефекти акумуляторних батарей та електромобілю через це буде завдано серйозної шкоди. У General Motors підтвердили саме таке формулювання угоди, яку пропонується оформити покупцям Bolt EV.

Нагадаємо, автовиробник вперше був змушений відкликати електромобілі Bolt EV у листопаді 2020 року, коли стало відомо про декілька випадків займання акумуляторних батарей в авто, випущених у період з 2017 по 2019 роки. У квітні 2021 року компанія намагалася вирішити проблему шляхом оновлення програмного забезпечення, але після ще двох випадків спалаху батарей Національне управління безпекою руху на трасах (NHTSA) США було змушене застерегти власників Bolt EV від паркування електромобілів у закритих приміщеннях.

У липні 2021 року General Motors знову відкликала електромобілі Bolt EV для заміни акумуляторних батарей. Зрештою автовиробник відкликав усі випущені електромобілі Bolt і пообіцяв виділити додатково $1 млрд на заміну батарей. З того часу компанія використовує фінансові стимули, щоб повернути собі довіру покупців. Нещодавно було оголошено про зниження цін на Bolt EV і Bolt EUV модельного ряду 2023 року приблизно на $6000. Крім того, порівняні за розміром знижки було запропоновано покупцям моделей 2020, 2021 та 2022 років випуску. Точна сума знижки залежить від року випуску авто та обраної покупцем комплектації.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація