Чим здивував Jeep Wrangler під час тест-драйву?

20 травня 2019
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Jeep Wrangler - один з небагатьох автомобілів, який просто з салону готовий підкорювати складні траси та непрохідні стежки. Це позашляховик з просторим салоном, стильним дизайном, а також розширеним набором оснащення. Моделі четвертого покоління зазнали значних змін в зовнішньому вигляді та конструкції кузова. Перед нами не чергова рестайлінгова версія, а абсолютно новий автомобіль.

Оновлений дизайн та поліпшене оснащення

Для тест-драйву обрали п'ятидверний Wrangler в модифікації Sahara, оснащений 2-літровим мотором, потужністю 270 кінських сил. Перші зміни торкнулися передньої частини кузова, звідки зник логотип, але з'явилися стильні ксенонові фари. Для кращого огляду розробники знизили бічну віконну раму, а лобове скло зробили знімним. До слова, дах та бокові дверцята також знімаються.

В салоні стало просторіше, затишніше. Подовжена колісна база, а також нові матеріали обшивки салону перетворили брутальний позашляховик в комфортний автомобіль. Центральним елементом консолі став великий сенсорний екран. Сидіння обшиті щільною тканиною, за якою легко доглядати. Для комфорту пасажирів заднього ряду передбачені:

  1. Регульований обдув;
  2. Розетка на 220V;
  3. USB-роз'єми для підзарядки гаджетів;
  4. Колонки, вмонтовані в поперечину даху.

Рельєфний кузов з величезним бампером та широкими крилами вимагає особливої уваги під час паркування. Водієві складно об'єктивно оцінювати габарити автомобіля, особливо перший час. На допомогу приходять електронні помічники: сучасний парктронік, а також камери заднього виду. Ці елементи допомагають паркуватися на невеликих стоянках, тим самим надаючи водієві впевненості.

Мотор - тема окремої розмови

Для українського ринку доступна лише одна силова установка - 2-літрова. Для ринків США та Європи пропонують більший вибір моторів: починаючи 3-літровим турбодизелем, який раніше використовували для Grand Cherokee, закінчуючи Pentastar V6 (об'ємом 3,6 л).

Bi-turbo двигун українського Вранглера здатний розігнати до сотні 2-тонний кузов менше ніж за 9 секунд. Силової установки цілком вистачає для швидкого розгону та підтримки швидкості. Середня витрата палива: 12 літрів на 100 км шляху. Це відмінний показник для такого гіганта.

Перший універсальний позашляховик

В цілому комплектацію Sahara називають найбільш зручною для щоденних поїздок. Адже автомобіль оснащений дорожніми покришками, які гарантують краще зчеплення з асфальтом, а також поліпшену курсову стійкість. Комплект "зубастих" коліс можна тримати в гаражі, а при необхідності встановлювати. Дорожні шини значно поліпшили керованість, зробивши авто зручним засобом пересування на кожен день.

Четверте покоління Jeep Wrangler також відрізняється щільною підвіскою, яка захищає авто від розгойдування під час їзди по вибоїнах. Він легко заходить в затяжні повороти та тішить водія приємним керуванням. Єдиний недолік, який помітили під час тест-драйву - не найкраща звукоізоляція. В дорозі чутно шуми через відсутність звукоізоляції на даху, а також наявності знімних деталей. Частково шумоізоляцію пропонують поліпшити за допомогою спеціальних пластин.

Jeep Автоцентр на Столичном Jeep Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 12 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep Автоцентр на Столичном

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація