Чому в машині розряджається новий акумулятор?

Чому в машині розряджається новий акумулятор?

11 серпня 2022
0

Деякі автомобілісти потрапляли у своєрідні обставини, коли акумулятори в їхніх автомобілях раптово втрачали здатність забезпечувати автомобіль електроенергією. Хоча багато хто вважає, що це відбувається через несправний акумулятор, в більшості випадків проблема криється в самому автомобілі. Давайте розглянемо деякі з можливих факторів, які можуть призвести до того, що акумулятор швидко розрядиться.

Деякі автомобілісти вважають, що краще не мити двигун, оскільки, на їхню думку, це може призвести до його поломки, що, у свою чергу, може призвести до проблем з акумуляторами. Моторний відсік стає більш провідним середовищем, коли дорожній бруд з'єднується з парами бензину та олії, які там утворюються. Брудний акумулятор має більший ризик замикання контактів через шар бруду, що його покриває.

Інший типовий спосіб, яким може бути витрачений навіть новий акумулятор, - це процес витоку струму. Це відбувається, коли споживач електроенергії в бортовій мережі автомобіля продовжує працювати, навіть коли автомобіль зупинений. Сигналізація, магнітофон, відеомагнітофон та аудіопідсилювач - все це приклади такого електронного обладнання. Якщо проблема з витоком струму не буде вирішена, у вас завжди буде акумулятор, в якому залишилося зовсім небагато енергії. Ситуація погіршується взимку, коли батарея швидко розряджається від морозу.

Накопичення окису на клемах акумулятора унеможливлює його заряджання, що в кінцевому підсумку може призвести до повного виведення акумулятора з експлуатації. Генератор виробляє необхідний струм, коли автомобіль перебуває в русі; однак ця електрика не може досягти акумулятора, оскільки клеми забруднені окисом. Щоб вирішити цю проблему, необхідно регулярно наносити на клеми спеціалізовані провідні суміші. Завдяки цим сумішам метал також буде захищений від бруду та корозії.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація