Chrysler готує щось «потужне» для автосалону у Детройті

Chrysler готує щось «потужне» для автосалону у Детройті

08 вересня 2022
0

Залишилося трохи менше тижня до відкриття автосалону у Детройті. І, схоже, Chrysler готує йому круту новинку. Напис на новому тизері від автовиробника свідчить, що Chrysler «привнесе потужність у 2023 році».

Поки що ми не знаємо природи цієї «потужності». Цілком можливо, що нам покажуть бензиновий седан Chrysler 300 Hellcat, але не виключається і дебют спортивної версії кросовера Airflow EV. У будь-якому випадку ми всі дізнаємось під час прес-конференції 13 вересня.

Нагадаємо, що концепт електричного позашляховика Chrysler Airflow дебютував на початку 2022 року на виставці Consumer Electronics Show. Оновлена ??версія концепту дебютувала у квітні, отримавши чорну зовнішність із незначними візуальними змінами. Силова установка із двох електромоторів видає близько 400 кінських сил.

Airflow надійде в продаж приблизно 2025 року і стане першим електромобілем Chrysler. Враховуючи новий тизер, який віщує нам щось цікаве у 2023 році, не можна виключати, що виробник натякає на демонстрацію серійної версії Airflow EV чи спортивне виконання цієї моделі.

Втім, як ми згадували вище, не можна виключати і появи бензинового Chrysler 300 Hellcat. Він може стати останнім Chrysler з ДВЗ. І це буде цілком у рамках стратегії альянсу Stellantis. Той же Dodge хоче голосно попрощатися з бензиновими моделями, випустивши цілу низку спецверсій.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація