Chrysler покаже нову версію електричного кросовера Airflow

Chrysler покаже нову версію електричного кросовера Airflow

14 квітня 2022
0

Компанія Chrysler представить на Нью-Йоркському автосалоні оновлену версію електричного кросовера Airflow. Концепт стане серійним до 2025 року.

Концерн Stellantis, частиною якого є Chrysler, у грудні 2021 року представив нову стратегію розвитку програмного забезпечення та «заліза». На заході Software Day гендиректор «Стеллантіса» Карлос Таварес розповів про напрацювання в цій галузі, причому як приклад використав концепт Airflow. Електричний кросовер вийде через кілька років і спиратиметься на три технологічні платформи: STLA Brain, STLA SmartCockpit та STLA AutoDrive – це потужний центральний комп'ютер, мультимедійна система та автопілот третього рівня.

Кросовер отримав два електромотори (по одному на кожній осі) потужністю 150 кіловат (204 к.с.) кожен і батарею невідомої потужності, що забезпечує запас ходу 563-644 кілометри. На електрокар встановили 22-дюймові колеса та пообіцяли, що серійним він стане на початку наступної п'ятирічки. Втім, за цей час Airflow помітно зміниться, адже на автосалон у Нью-Йорку, який пройде з 15 по 24 квітня, Крайслер привезе іншу версію концепту з вже зміненим дизайном.

Поки що є лише один тизер цього автомобіля, який демонструє передню частину. Зважаючи на все, Airflow збереже текстуровану фальш-решітку, хоча смужка ходових вогнів являтиме собою стилізовані блискавки. Також, ймовірно, зникнуть фірмові крайслерівські «крильця». Втім, запустити в серію свій перший електрокар компанія має намір не раніше 2025 року. А повністю електричною лінійкою американської марки стане 2028 року.

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація