Citroen Ami отримав спецверсію Charleston By Biancone

Citroen Ami отримав спецверсію Charleston By Biancone

31 січня 2024
1

Компактний електромобіль Citroen Ami виявився чудовим прототипом для створенні лімітованих версій, тому не дивно, що він послужив основою для спеціального видання від італійського дизайнера Массімо Б'янконе, який перетворив авто у сучасний варіант класичного 2CV Charleston.

Citroen 2CV був представлений ще в 1948 році, але оздоблення Charleston з лівреєю в стилі ар-деко дебютувало в 1980 році і залишалося в продажу до кінця виробництва моделі.

Новий Ami Charleston By Biacnonce виконаний у класичних кольорах Rouge Delage та Noir two і позбавлений значків Citroen, однак маючи решітку радіатора в колір кузова, чорні ковпаки коліс і брезентовий дах як у спорідненого Fiat Topolino.

Основною особливістю моделі у салоні є односпицеве кермо, яке є натяком на класичний 2CV. За сидінням водія також розташувалась кишеня для парасольки, на шкіряній оббивці крісел є візерунок у вигляді гусячих лапок.

У Charleston також зберігся стандартний електродвигун потужністю 8 к.с. і акумуляторна батарея ємністю 5,5 кВт.год, що забезпечує пробіг у 70 км.

Згідно з офіційним веб-сайтом, Biancone планує випустити 150 екземплярів лімітованої версії електромобіля. Дизайнер уже отримав 32 попередніх замовлення. Ціна Ami Charleston By Biancone не розголошується, але можна з упевненістю припустити, що він буде набагато дорожчим, ніж стандартний електромобіль.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

tyrameb  

коли вважали Смарт потворою...

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація