Citroen C5 X отримав топову версію Hypnos

Citroen C5 X отримав топову версію Hypnos

05 вересня 2023
0

Лінійку флагманського Citroen C5 X 2024 поповнила топова розкішна версія Hypnos. Це найдорожча модель у сучасній лінійці марки - її ціна стартує з 58 400 євро. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Новий Citroen C5 X Hypnos названий на честь давньогрецького бога сну Гіпноса - це підкреслює орієнтованість моделі на комфорт.

Кросовер Citroen C5 X Hypnos фарбують в особливий синій колір «хамелеон», що змінює відтінок залежно від освітлення. Крім того, нову версію можна відрізнити за червоним декором і особливими 19-дюймовими дисками.

Салон Citroen C5 X Hypnos оздоблений дорогою перфорованою шкірою і алькантарою, також з'явилися вставки «під дерево». Передні сидіння отримали електропривод, підігрів, вентиляцію і масаж. Також передбачені камери кругового огляду, панорамний дах, проєкція на лобове скло і електропривод дверей багажника.

Новий Citroen C5 X Hypnos доступний виключно в топовій гібридній модифікації потужністю 225 к.с. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 7,9 с і розвинути 233 км/год, а також проїхати 63 км в електричному режимі.

Оснащення Citroen C5 X Hypnos також охоплює адаптивні амортизатори з технологією Progressive Hydraulic Cushions - вбудованими гідравлічними упорами, що істотно підвищують комфорт їзди.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація