Citroen готує новий компактний кросовер з ретродизайном

Citroen готує новий компактний кросовер з ретродизайном

02 жовтня 2023
0

Компактний кросовер Citroen C5 Aircross наступного покоління буде представлений у 2024 році. Новинка сильно зміниться зовні та стане більш технологічною. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Новий Citroen C5 Aircross отримає незвичайний дизайн з елементами ретро-стилю. Спереду з'являться вузькі фари та кілька повітрозабірників.

Ззаду розмістять новий логотип бренду, який є стоп-сигналом. З боків від нього встановлять вузькі ліхтарі.

Наступне покоління Citroen C5 Aircross також стане більшим за попередника. Очікується, що його довжина збільшиться до 4540 мм.

Інтер'єр кросовера стане технологічнішим і практичнішим. Французький бренд має намір зробити його комфортнішим.

Новий Citroen C5 Aircross перейде від застарілої платформи EMP2 до нової архітектури STLA Medium. Завдяки цьому кросовер вперше буде доступний з електричною силовою установкою.

За чутками, електрокросовер, як і новий Peugeot E-3008, буде доступний у трьох версіях потужністю від 210 до 320 к.с. На вибір запропонують два варіанти акумуляторної батареї місткістю 73 або 98 кВт.год, які забезпечать запас ходу 525 або 700 км відповідно.

Крім електричної версії буде доступна і модифікація з ДВЗ. Базовим може стати «м'який» гібрид з 1,2-літровим турбованим двигуном і електромотором потужністю 136 к.с. і 230 Нм крутного моменту.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація