Citroen готує новий практичний кросовер C3 X

Citroen готує новий практичний кросовер C3 X

14 лютого 2024
0

Новий кросовер Citroen показали на фото під час дорожніх випробувань. Практична машина під назвою C3 X (можливо з приставкою Fastlounge) виявиться однією з найдоступніших моделей бренду.

Фото з'явилися у розпорядженні сайту Carscoops, хоча дизайн прототипа передбачувано приховують. Кузов покритий камуфляжною плівкою, виробник також накрив щільними кожухами передню частину та корму автомобіля. Тому дизайн у подробицях роздивитися неможливо.

Однак відомо, що зовнішність виконають у стилі схожої, але більшої моделі - Citroen C4 X. Новий Citroen C3 X 2025 модельного року запозичить у старшого брата не лише дизайн, а й концепцію. Компанія працює над новинкою на перетині сегментів: це седан-кросовер.

Від стандартного 4-дверного автомобіля новинка відрізнятиметься високою посадкою. Також варто чекати на незабарвлені пластикові елементи на кузові. Але привід машина отримає лише передній.

В основі використають модульну архітектуру CMP. Під капотом очікується бензиновий двигун об'ємом 1,2 л. Його потужність сягне 110 к.с. (190 Нм крутного моменту).

Офіційну прем'єру Citroen C3 X Fastlounge поки що не анонсовано. Але дебют має відбутися 2024 року з ціною близько 10 000 доларів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація