Citroen презентував компактний і місткий будинок на колесах

Citroen презентував компактний і місткий будинок на колесах

03 лютого 2024
0

Новий Citroen Space Tourer отримав нестандартну версію Holidays. Мінівен перетворили на компактний автобудинок. Його представили на виставці в Штутгарті, а продажі моделі стартують навесні. Про це повідомляється на сайті концерну Stellantis.

За основу взято стандартний 4,98-метровий Citroen Space Tourer 2024. У його даху з'явилася підйомна секція: вона збільшує висоту салону і дає змогу розмістити двоспальний матрац. Ще два спальних місця виходять, якщо розкласти сидіння другого ряду.

Усередині змонтована невелика кухня з раковиною, газовою плитою і холодильником. З'явилися розкладний стіл і численні шафи для поклажі. Крісла першого ряду можна розгорнути.

Як опції для Citroen Holidays запропоновані портативні душ і біотуалет. Також передбачено баки для води і відходів, численні USB-роз'єми і бездротову зарядку для смартфонів.

Citroen Holidays комплектують 2,0-літровими турбодизелями на 150 і 180 к.с.: у першому випадку встановлено 6-ступінчасту механічну КПП, у другому - 8-ступінчастий автомат.

Оснащення охоплює цифровий щиток приладів, 10-дюймовий тачскрін, камеру, а також системи автоматичного гальмування, утримання в смузі та розпізнавання дорожніх знаків.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація