Citroen розпродав усі My Ami Buggy за 18 хвилин

Citroen розпродав усі My Ami Buggy за 18 хвилин

26 червня 2022
0

У 2021 році французька марка представила прототип позашляхового електромобіля My Ami - версію Buggy з дизайном в дусі професійних позашляховиків. Фанати Citroen оцінили ідею, і компанія вирішила зробити незвичайний квадрицикл серійним. Новий Citroen My Ami Buggy випустили обмеженим тиражем у півсотні екземплярів, всі з яких були доступні виключно онлайн. І попит на модель виявився таким, що всі заплановані до випуску позашляховики розлетілися як гарячі пиріжки.

Сітікар багато в чому повторює торішній концепт, хоча на шляху до конвеєра модель стала трохи простішою. Але трубчастий каркас замість дверей, зсувний дах з тканини, чорні акценти на кузові і яскравий декор салону в поєднанні з золотистими 14-дюймовими колесами залишилися.

Технічно Citroen My Ami Buggy не змінився, зберігши штатний 8-сильний електромотор та батарею на 5,5 кіловат-годин, що дозволяє проїжджати з максимальною швидкістю 42 кілометри на годину до 75 кілометрів без підзарядки.

Рівно опівдні 21 червня почалися онлайн-продажі нової моделі. Усі 50 електромобілів знайшли своїх власників за 17 хвилин та 28 секунд, а найшвидший покупець оформив замовлення лише за 2 хвилини 53 секунди. Постачання спецверсії квадрициклу власникам розпочнуться у серпні.

Джерело: DIP AUTO

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація