Citroen створила дуже незвичне авто з двома кабінами

Citroen створила дуже незвичне авто з двома кабінами

06 травня 2024
2

Новий Citroen Jumper 2024 отримав дуже нестандартну версію Relay Back to Back. У неї дві кабіни - спереду й позаду. Про незвичне авто розповіли на сайті французького виробника.

За основу взяли два стандартне шасі Citroen Jumper/Relay і з'єднали їх між собою по рамі. Обидві кабіни повністю функціональні - колеса повертаються, є кермо та педалі.

Отже, керувати автомобілем можна з будь-якої кабіни. Необхідно лише зафіксувати колеса в іншій кабіні та перевести КПП на нейтральну передачу. Для довідки: в авто два 2,2-літрові 140-сильні турбодизелі та дві коробки передач.

Причина створення Citroen Relay Back to Back виявилася доволі простою. Так французький виробник вирішив проблему доставки кабін і силових агрегатів підприємствам, які створюють різноманітні спецавтомобілі на базі Citroen.

У майстернях авто ділять навпіл (рама розкручується по центру) й отримують одразу два донори для майбутньої переробки на комерційні авто чи спецтехніку.

Ціна Citroen Relay Back to Back складає 36 018 фунтів стерлінгів ($45 300). Авто оснащене кондиціонером і 5-дюймовим тачскрином.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Ігор Вишнецький  

Було б ще краще з одного боку Сітроен, з іншого Пежо

+5ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Ігор Вишнецький, з третього Opel, а з 4 Fiat)

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація