Citroen вивів на тести бюджетний седан

Citroen вивів на тести бюджетний седан

23 серпня 2022
0

У модельній лінійці компанії Citroen незабаром з'явиться бюджетна новинка. Прототип седана, назва якого поки що невідома, вже вийшов на тести.

За даними інсайдерів, у новинки заводський індекс CC22 і в компанії її позиціонують, як конкурента Hyundai Accent. Автомобіль базується на платформі CMP (Common Modular Platform), яка також є основою Citroen C3. Говорити про екстер'єр хетчбека поки що зарано, тому що його тестовий мул повністю покритий камуфляжем із застосуванням додаткових жорстких надбудов.

Очікується, що CC22 отримає 1,0-літровий двигун Flex 200, який працює як на бензині, так і на етанолі. Віддача двигуна становить 125 і 130 к.с. відповідно. У пару йому йде варіатор.

Інсайдери також стверджують, що автомобіль матиме багате оснащення і широкий список систем допомоги водію. Також обіцяно шість подушок безпеки, моніторинг сліпих зон, систему розпізнавання дорожніх знаків та розмітки. Основним ринком для новинки стане Бразилія. Також її пропонуватимуть в Індії, Аргентині, Чилі, Колумбії, Перу, Уругваї та Еквадорі.

Джерело: Авто Центр
Фото: autossegredos.com.br

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація