Citroen збільшить обсяги випуску кросовера С5 Aircross щоб задовільнити попит

Citroen збільшить обсяги випуску кросовера С5 Aircross щоб задовільнити попит

09 червня 2022
0

Напередодні початку європейських продажів оновленого кросовера Citroen C5 Aircross завод альянсу Stellantis у Ренні планує збільшити виробничі потужності.

За словами експертів, кросовер Citroen C5 Aircross сподобався європейській публіці: так, з початку продажу кросовера було реалізовано 245 тис. одиниць, а загальний тираж моделі вже перевищив 325 тис. машин (модель Aircross офіційно представлена ??на ринку 85 країн), причому 41% обсягу реалізації припадає на гібридну версію із можливістю підзарядки від мережі.

Головна особливість кросовера - це інноваційні амортизатори з гідравлічними подушками. Останні задіяні в крайніх положеннях ходу стиснення і відбою, при цьому після закінчення стиснення шток не виштовхується назад, а енергія, що виникла, розсіюється гідроподушкою. У поєднанні з фірмовими кріслами, виконаними із застосуванням високоеластичної піни, вони орієнтовані викликати у людей, що перебувають у салоні, «ефект килима-літака».

До слова, нещодавно кросовер пережив рестайлінг, який подарував моделі інший дизайн передньої частини та ряд покращень в інтер'єрі.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація