Cтартували продажі елегантного рестомоду Porsche 911

Cтартували продажі елегантного рестомоду Porsche 911

07 серпня 2023
0

Компанія Edit Automotive оголосила про старт продажів рестомодів на базі Porsche 911 покоління 997. Модель вийде тиражем у 99 екземплярів вартістю від 184 450 доларів кожен.

Проект отримав назву g11 і, за словами його творців, втілює у собі «філософію простоти, яка забезпечує чистий зв'язок між водієм та машиною». Фахівці компанії встановили на спорткар нові вуглепластикові кузовні панелі, ексклюзивні ковані колеса, нові гальма з дисками GT3 та супортами Brembo. Оригінальну підвіску доповнили регульованими амортизаторами Ohlins.

Також Porsche 911 переробили салон. У оснащення додали слот для бездротової зарядки смартфона та Bluetooth, а в обробці використовували більш дорогі матеріали. Edit g11 зберіг колишню моторну гаму, але кожний агрегат пройшов капітальний ремонт. Йдеться про атмосферні 3,6 і 3,8-літрові шестициліндрові опозитні двигуни потужністю від 325 до 400 к.с.

Edit Automotive розповіли, що вибір на користь щодо сучасної версії моделі був зроблений не випадково. Приводом став гідропідсилювач керма, яких у наступних версіях не було. Відомо, що у покупців буде можливість налаштувати автомобіль відповідно до своїх уподобань. А саме вибрати колір кузова, деталі екстер'єру, а також кольори та оздоблювальні матеріали. у кожному авто буде табличка з номером, щоб наголосити на його ексклюзивності.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація