CUPRA Born EV помічено практично без камуфляжу

CUPRA Born EV помічено практично без камуфляжу

27 липня 2023
0

Електричний хетчбек CUPRA Born дебютував у травні 2021 року, а вже у вересні 2022 компанія вивела на тести доопрацьовану версію моделі. На той момент кузов прототипу був повністю обклеєний камуфляжем. На опублікованих Motor1 нових фото плівкою закриті передня та задня частини кузова.

У передній частині основні зміни відбулися у бампері. На фото чітко видно розсунуті по кутах нові вертикальні повітрозабірники. Імовірно, також дизайнери перемалювали рашітку радіатора й сам «ніс» автомобіля.

На кормі камуфляжем закрито лише центральну частину багажних дверей, де розташований логотип бренду. Також плівка заходить на світлодіонну смугу між ліхтарями. Все інше без змін.

Ще одна цікава деталь - дивні датчики на центральних ковпаках коліс та червона табличка з написом «Тест гальм» німецькою на кормі. Саме він наштовхує на думку, що CUPRA готує спортивну версію хетчбека. З огляду на родинний зв’язок Born та Volkswagen ID.3, він цілком міг би розділити силову установку з ID.3 GTX. В останнього вона складається з двох електродвигунів, сумарною потужністю 295 л. Але офіційно розробку повнопривідного CUPRA Born не підтверджено.

На ринку він дебютував з одним електродвигуном на 228 к.с. та заднім приводом. Очікується, що оновлену версію електрохетчбека CUPRA покаже протягом наступних шести місяців.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація