Cupra представила топову версію хот-хетчу Born

Cupra представила топову версію хот-хетчу Born

20 лютого 2024
0

Компанія Cupra, яка є спортивним підрозділом іспанської марки SEAT, випустила нову версію топової Born з індексом VZ. Вона є найпотужнішою моделлю бренду та найшвидшою на базі MEB Volkswagen Group.

Спортивна модифікація заснована на базовому Born та оснащена одним електромотором, встановленим на задній осі, що видає 322 к.с. потужності та 545 Нм крутного моменту. Це на 94 к.с. і 235 Нм більше, ніж у попереднього найпотужнішого Cupra. Розгін з місця до «сотні» займає 5,7 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці 200 км/год.

Розгін від 0 до 100 км/год у електричного хот-хетчу із заднім приводом займає 5,7 секунди. Максимальна швидкість - 200 км/год. Крім потужного мотора, новий Cupra Born VZ отримав ексклюзивні 20-дюймові ковані колісні диски з високопродуктивними шинами. Запас ходу 570 км забезпечує батарея 79 кВтг.

Cupra пропонує новий Born VZ у відтінках Dark Forest та Midnight Black. Шильдик «VZ» виконаний у темному хромі, що повторює напис «Cupra». У салоні електричного хетчбека встановлені спортивні сидіння, мультимедійна система з 12,9-дюймовим екраном, спеціальне кермо і аудіосистема Sennheiser з 10-ма динаміками. У продаж новий Born VZ надійде у третьому кварталі цього року. Вартість оголосять пізніше.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація