Cupra вивела на тести потужний кросовер Terramar VZ

Cupra вивела на тести потужний кросовер Terramar VZ

17 липня 2024
0

Cupra Terramar знову привернув увагу любителів марки. Цього разу фотошпигуни зафіксували чорний прототип спортивної версії VZ в Іспанії.

Передня частина автомобіля, покрита мертвими комахами, свідчить про його нещодавнє повернення з швидкої поїздки автострадою, що підтверджує високу швидкість кросовера.

Cupra Terramar VZ буде запропонована з двома варіантами потужності: 245 та понад 300 кінських сил. Інша лінійка Terramar, ймовірно, включатиме м’які та гібридні двигуни, що підключаються. У економічній конфігурації PHEV кросовер повинен мати запас ходу близько 100 км на електриці.

Модель побудована на платформі MQB Evo, як і новий Volkswagen Tiguan. Tiguan також доступний з турбодизельними двигунами, тому можливо, що і Terramar наслідуватиме цей приклад, враховуючи популярність дизелів у Європі.

Світовий дебют Cupra Terramar очікується у серпні 2024 року, а постачання розпочнеться восени. Виробництво буде налагоджено в Угорщині на одній лінії з Formentor та Audi Q3.

Модель не буде доступна на ринку США. Першим автомобілем Cupra для американського ринку стане наступний Formentor EV, який збиратиметься локально.

Джерело: MMR
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація