Czinger готує чотиримісну «масову» модель

Czinger готує чотиримісну «масову» модель

21 липня 2022
0

Компанія Czinger Vehicles, яка у 2020 році оголосила про створення гіперкара Czinger 21C, до 2030 року розширить лінійку своїх автомобілів до шести чи семи моделей. Всі вони стануть досить масовими за мірками бренду, але залишатимуться продуктом виключно для заможних клієнтів, яким потрібні машини з високими технологіями та цікавим дизайном. Але абсолютно ніяких подробиць, навіть найменших, про гарячі новинки від Czinger Vehicles поки немає.

На Фестивалі швидкості в Гудвуді у 2022 році засновник та голова Czinger Кевін Цзінгер пообіцяв протягом найближчих тижнів представити автомобіль із чотиримісним салоном. Крім більшої кількості посадкових місць, новинка відрізнятиметься від Czinger 21C великим тиражем (21C зроблять у кількості 80 екземплярів) та меншою ціною (у гіперкара вона становить 2 000 000 доларів).

«Ми хочемо випускати високопродуктивні автомобілі, в яких ми завжди могли б запропонувати новітні розробки. У нас є технологія, за допомогою якої можна створювати абсолютно нові та різні конструкції без серйозних вкладень у нові інструменти для лиття та штампування, тому ми можемо робити дуже різні моделі. До кінця десятиліття, до 2030 року, у нас буде шість або сім різних Czinger, які виявляться несхожими один на одного і займатимуть різні сегменти ринку», - зазначив Кевін Цзінгер.

Надалі марка збирається охопити кілька сегментів ринку, тому майже гарантовано, що серед анонсованих до 2030 року шести-семи нових автомобілів буде щонайменше один кросовер. Причому з огляду на стиль Czinger це буде дуже потужна модель. Досягти заявленої мети можна буде лише за випуску новинок кожні півтора року.

Джерело: Czinger

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація