Dacia перетворить мікровен Jogger на будинок на колесах

Dacia перетворить мікровен Jogger на будинок на колесах

26 квітня 2022
0

Новинка від румунської марки, яка створена як заміна моделей Dokker, Lodgy та Logan MCV, найближчим часом отримає незвичайну модифікацію. А ось комерційного виконання не буде, оскільки зробити такий варіант не дозволяють жорсткі сертифікаційні вимоги для подібних автомобілів. Але яким буде будинок на колесах на основі Dacia Jogger - поки що невідомо, оскільки фахівці ще не визначилися з концепцією нової новинки.

Побудована на платформі платформі CMF-B модель Jogger відрізняється від Dacia Sandero збільшеною на 300 міліметрів колісною базою та іншим дизайном задньої частини кузова з спеціальними ліхтарями з Y-подібною графікою. Технічно та по інтер'єру всі моделі румунського бренду уніфіковані.

Віце-президент Dacia Лайонел Жайє заявив виданню Auto Express, що крім пасажирського варіанту (доступні 5- і 7-місний Jogger) компанія збирається випустити кемпер. Хоча спочатку розглядався варіант створення комерційної версії моделі.

«Вимоги до комерційних автомобілів постійно посилюються і ми не в змозі слідувати їм з нашим Jogger, зате ми можемо зробити з автомобіля будинок на колесах. Ми вже працюємо над таким варіантом і чекати на нього залишилося недовго», - підкреслив топ-менеджер Dacia.

Компанія розглядає можливість випуску на ринок як нової модифікації автомобіля, так і продаж заводських аксесуарів для Jogger, які дозволять клієнтам самостійно трансформувати мікровен в кемпер.

Джерело: Auto Express

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація