Dacia представила оновлені Dacia Sandero та Sandero Stepway

Dacia представила оновлені Dacia Sandero та Sandero Stepway

23 вересня 2022
3

Компанія Dacia оновлює модельний ряд. Першими були показані «посвіжівші» Dacia Sandero та Sandero Stepway, продаж яких розпочнеться вже незабаром.

Оновлені Dacia Sandero та Sandero Stepway отримали помітні зміни у дизайні. Вони побудовані відповідно до нового корпоративного стилю румунського автовиробника. Попереду бачимо новий логотип, що складається з переплетених літер D і C, з решітки радіатора зник хром (його замінили білі вставки).

Ззаду оригінальним шрифтом написано слово Dacia. Також таку назву ми помітили у центрі кермового колеса. У салоні трохи помінявся декор, було оновлено графіку інформаційно-розважальної системи.

У Sandero Stepway з'явився люк на даху. Його запропонують покупцям як опцію за додаткові 500 євро.

У лінійку двигунів цих автомобілів, як і раніше, входять бензинові силові агрегати та двопаливні силові установки. Знову покупцям запропонують версію з мотором Eco-G 100, але це станеться лише навесні 2023 року.

Крім того, у лінійці двигунів є новий силовий агрегат TCe 110, який працює разом із шестиступінчастою механічною коробкою передач. Таким двигуном оснащується тільки Sandero Stepway, який коштує 16 650 євро.

Оновлений Dacia Sandero у Європі коштує від 10 990 євро, а Sandero Stepway - від 14 600 євро. Sandero має дві комплектації, а Sandero Stepway - три комплектації.

Джерело: Today.ua
Фото: Largus

Обговорення новини

Pluto73  

Нарешті дверні ручки від холодильника у Дачії скінчилися! Це найпомітніше оновлення, а в огляді його забули.

+9-1ВІДПОВІСТИ  
Basil_  

Цікаво коли до нас оновлені версії дойдуть.
Sandero Stepway на мій могляд самий оптимальний бюджетрий варіант для міста. (нормальний кліренс, компанті розміри, не дорогий в обслуговуванні)

+4ВІДПОВІСТИ  
777Александр777  

Супер! Шикарная цена! Спасибо за приятную новость. Сандеро прекрасный вариант

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація