Dacia представила оновлені Logan, Sandero та Jogger

Dacia представила оновлені Logan, Sandero та Jogger

20 лютого 2024
0

Лінійку своїх флагманів оновила румунська компанія Dacia, яка входить до складу концерну Renault. Йдеться про хетчбек Sandero, седан Logan і мінівен Jogger. Їхнє обладнання зробили багатшим і сучаснішим.

Візуально моделі не відрізняються від попередників. Виробник запропонував для них розширену палітру відтінків для кузова та нові варіанти колісних дисків. Бежевий Safari є ексклюзивним для Sandero Stepway, а сірий Shale Grey та зелений Cedar Green, які раніше були доступні тільки для Jogger, тепер запропоновані для всіх моделей.

Усім моделям Dacia розширили комплектацію та кількість систем безпеки. Вже в базі вони отримали відеореєстратор, парктронік, удосконалену систему екстреного гальмування, датчики дощу та світла, а також систему розпізнавання дорожніх знаків, утримання у смузі руху та попередження про виїзд із неї. А в топовому варіанті Extreme також додається клімат-контроль та камери заднього виду.

У оснащення мінівена Dacia Jogger у версії гібрид ще включили цифрову панель приладів і порти USB-C. А також функцію E-SAVE, яка використовується для встановлення цільового рівня заряду батареї. Коригувати моторну гаму своїх флагманів Dacia не стала. Автомобілі поставляються з 1,0-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 90, 100 і 110 к.с. Jogger з гібридною установкою видає 140 к.с. Також доступні версії із заводським ГБО.

Джерело: Авто Центр
Фото: Dacia

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація