Daimler Truck невдовзі презентує eCanter наступного покоління

Daimler Truck невдовзі презентує eCanter наступного покоління

19 серпня 2022
0

На автосалоні IAA Transportation 2022, який відбудеться в Ганновері з 20 до 25 вересня, Daimler Truck презентує для європейських покупців електричну вантажівку FUSO eCanter наступного покоління. Модель буде представлена в різних варіантах, в легкому сегменті повною масою 4,25-8,55 т. Це черговий крок до реалізації нещодавно заявленої стратегії Daimler Truck - перейти на випуск виключно СО2-нейтральних транспортних засобів на ринках Європи, Північної Америки та Японії, починаючи з 2039 року.

Зазначимо, що FUSO eCanter першої генерації дебютував у 2017 році і став першою у світі серійною вантажівкою легкого класу. Машину почали випускати невеликими партіями, і на сьогодні кілька сот автомобілів експлуатується в Європі (на 13 ринках), в США, Японії, Австралії та Новій Зеландії. Нову електровантажівку випускатимуть на двох заводах - Трамалгал (Португалія) та Кавасакі (Японія).

А щодо звичайного Canter, з ДВЗ, то за всю історію моделі вже випущено понад 4,5 млн машин. Щорічно виробляється до 100 тис. од. У Європі ця машина представлена в 30 країнах, в сегменті повною масою від 3,5 до 8,55 т. У 2021 році Fuso презентував модель Canter наступного покоління, що отримала передові системи безпеки й стала ще комфортабельнішою.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація