Дебютувала оновлена Honda Odyssey

Дебютувала оновлена Honda Odyssey

23 липня 2024
0

Популярний мінівен Honda Odyssey піддали плановому оновленню. Він став розкішніше, але при цьому отримав і більший цінник.

Оновлену модель можна відрізнити від попередника по іншій решітці радіатора та переробленому передньому бамперу. Ще мінівен отримав нові колісні диски, які в топовій версії 19-дюймові, і задній бампер з вертикальними відбивачами, як у Acura NSX. Завершують візуальні оновлення два нові відтінки: Solar Silver Metallic та Smoke Blue Pearl.

В оснащення салону включили 7-дюймову цифрову панель приладів і нову мультимедійну систему з 9-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою бездротових Apple CarPlay і Android Auto. Також є два додаткові порти зарядки USB-C та слот для бездротової зарядки смартфона.

Лінійку оновленого Odyssey скоротили і тепер він пропонуватиметься лише у чотирьох версіях: EX-L, Sport-L, Touring та топовій Elite.

Комплектація EX-L є базовою, варіант Sport-L включають більш спортивний дизайн із затемненими елементами на кузові, Touring оснащений навігаційною системою, системою контролю дітей CabinWatch та окремою розважальною системою для задніх пасажирів. Топовий Odyssey Elite отримав рульове колесо з підігрівом, двокольорові перфоровані шкіряні сидіння та преміальну аудіосистему.

У рух мінівен приводить 3,5-літровий двигун V6 потужністю 280 к.с. Мотор працює у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Новинка вже надійшла у продаж на ринку США. Вартість базової версії Honda Odyssey починається від 43 000 доларів, а за топовий доведеться викласти щонайменше 52 тисячі доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Honda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація