Дебютував електричний фургон Renault Trafic E-Tech Electric

Дебютував електричний фургон Renault Trafic E-Tech Electric

19 вересня 2022
0

На автосалоні IAA Transportation 2022 в Ганновері компанія Renault показала світову прем'єру - розвізний фургон Trafic E-Tech Electric. Машина комплектується електромотором потужністю 90 кВт і батареями ємністю 52 кВт.год, що забезпечують запас ходу до 240 км (WLPT). Доступні три варіанти зарядки: від звичайної розетки (7 кВт), від станцій (змінний струм 22 кВт) або швидкісна (постійний струм 50 кВт).

Фургон Trafic E-Tech Electric пропонується в двох варіантах за довжиною - 5,08 або 5,48 м, зі стандартним або високим дахом - з габаритами 1967 мм або 2498 мм. Автомобіль має тягове зусилля 750 кг і може працювати з причепами повною масою до 1,1 т. Версія L2 завдяки спеціальному люку в перегородці кабіни водія дозволяє перевозити довгоміри до 4,12 м.

Крім електричного фургона на IAA Transportation 2022 презентовано також автомобіль для активного відпочинку Hippie Cavar Motel на базі електричного фургона Kangoo E-Tech Electric. Він має спеціальні кріплення для спортивного спорядження і обладнаний панорамним скляним дахом.

Машина укомплектована електромотором 90 кВт і батареями на 45 кВт.год. Запас ходу досягає 285 км (WLPT), а на зарядку батарей для забезпечення 170 км пробігу необхідно всього 30 хв. Можлива швидкісна зарядка від станцій до 80 кВт. Поки це концепт, який має всі шанси стати серійним, як і його старший брат - Hippie Caviar Hotel на базі Trafic, запущений минулого року.

Джерело: Renault

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація