Дефіцит чіпів встиг торкнутися не всіх, мережа АІС поповнила склад новими легковими та комерційними автомобілями FAW!

18 листопада 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Не дивлячись на світову кризу мікрочіпів, офіційний дилер FAW, торгово-сервісна мережа АІС, днями отримала свіжу партію легкових та комерційних автомобілів FAW. Компанія зберігає ціни на колишньому рівні та запрошує всіх зацікавлених покупців відвідати свої автоцентри де можна ближче познайомитися та особисто оцінити всі переваги авто бренду FAW. Так, на сьогоднішній день, в мережі АІС, Клієнтам доступні до покупки такі моделі:

Також у мережі АІС, на базі FAW Tiger VR та FAW Tiger V можна придбати автомобілі з різними типами надбудови:

  • хлібний фургон – вартістю від 699 900 грн*;
  • промтоварний фургон – вартістю від 689 900 грн*;
  • ізотермічний фургон – вартістю від 699 900 грн*;

Автомобілі можна вигідно придбати у Кредит, Лізинг чи Трейд-Ін**.

Як легкові, так і вантажні автомобілі FAW є одними з найдоступніших в Україні та користуються великою популярністю. Вони вигідно відрізняються від конкурентів (моделей європейського та російського виробництва зі схожими технічними характеристиками) не тільки ціною, а й економічністю та багатою комплектацією. Також, автомобілі FAW, можуть похвалитися високою якістю складання та складових деталей.

Нагадаємо, що FAW - перша автомобільна компанія, створена в КНР, розпочала роботу в 1953 р. Її створення ознаменувало початок розвитку автомобільної індустрії країни. Компанія FAW займає лідируючі позиції у Китаї. Обсяг продажів FAW перевищує 3 мільйони автомобілів на рік. Корпорація FAW займає 132 місце у рейтингу 500 найбільших світових компаній за версією Fortune Global та представлена ??у 40 країнах світу. FAW має спільні підприємства з виробництва автомобілів з групою Volkswagen AG та Toyota Motor Corporation, а також веде розробку модельного ряду з їх активною участю та використовує їх технології, агрегати та комплектуючі під час виробництва автомобілів.

Лідерство FAW на одному з найбільш конкурентних у світі ринків підтверджує, що продукція цієї компанії є високонадійною, високотехнологічною та йде в ногу зі світовими трендами автомобілебудування.

Зазначимо, що компанія FAW має 70-річний досвід розробки та виробництва вантажних автомобілів та є №1 у світі за кількістю вироблених вантажівок на рік. Завдяки широкому модельному ряду, застосуванню сучасних технологій, багаторічній співпраці з провідними світовими автокноцернами, чудовому співвідношенню ціни та якості середні та важкі вантажівки FAW демонструють високу конкурентоспроможність на світовому ринку вантажних автомобілів. Вантажні автомобілі FAW Tiger V та FAW Tiger VR останнього покоління розроблені із застосуванням усього досвіду та напрацювань провідного виробника автомобілів у світі.

Клієнтам надається заводська гарантія:

  • на легкові автомобілі – 3 роки або 100 000 км (що настане раніше);
  • на комерційні автомобілі – 2 роки або 200 тис. км. (що настане раніше).

Більше інформації про автомобілі FAW на сайті або за телефоном 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Вказано мінімальну ціну за одиницю товару на 15.11.2021р. Ціна може змінюватись в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатись до продавця.

** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями-партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

Джерело: АІС

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами