Держтелебачення Греції розкритикували за поради, як зливати бензин з авто

Держтелебачення Греції розкритикували за поради, як зливати бензин з авто

26 червня 2022
0

Державне телебачення Греції розкритикували за сюжет, в якому глядачам показували, як відкачувати бензин з автомобілів. Про це пише The Guardian.

«Це не щось дуже складне… вам навіть не потрібна спеціальна трубка, підійде навіть шланг для поливу», - сказав репортер Костас Стаму під час ранкової програми новин ERT Syndeseis.

Після демонстрації методу майстер з ремонту автомобілів вказує, де можна пробити паливний бак автомобіля, щоб викрасти вміст.

«Ви, хлопці, при своєму розумі? Давати людям поради щодо крадіжки бензину?» - прокоментував один користувач у Twitter.

Інший пожартував: «Після порад про два способи легкої крадіжки бензину ERT тепер готує нові інструкції щодо того, як відкривати замки й красти гаманці».

Відео, прокоментоване грецьким сатиричним сайтом Luben, до четверга переглянули понад 170 000 разів. Ще 32 500 побачили оригінальний сюжет у Twitter.

Ціни на пальне у Греції в останні місяці неухильно зростали: в середу в Афінах літр бензину коштував 2,37 євро, а на Родосі й сусідніх островах - понад 2,50 євро.

Грецька влада чинила опір закликам знизити податки на пальне, вибираючи натомість субсидії від 30 до 50 євро для менш забезпечених власників автомобілів і мотоциклів, щоб полегшити тягар їх бюджетів на тлі міжнародної енергетичної кризи.

Річний рівень інфляції в Греції в травні досяг 11,3%, що є рекордом за 29 років.

Джерело: enkorr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація