Десять пікапів Ford викрали з заводу, але у злодіїв закінчився бензин

Десять пікапів Ford викрали з заводу, але у злодіїв закінчився бензин

24 липня 2024
0

Десять пікапів Ford F-150 Raptor викрали прямо з заводу Ford у Вудхейвені, штат Мічиган, незабаром після того, як вони зійшли з конвеєра. Проте зловмисники не змогли далеко втікти й покинули автомобілі на найближчих заправках.

Як повідомляє Autoevolution, на момент крадіжки пікапи перебували на стоянці, що розташована на території заводу. У всіх пікапах були ключі в замку запалювання, тому злодіям залишалось лише проникнути в салон та запустити двигун.

Однак, в автомобілях був низький рівень пального, тому викрадачі не змогли далеко втікти. Шість з десяти автівок були знайдені за 50 км від міста на найближчих заправках. Ймовірно, злодії не розрахували, що 5,2-літрові двигуни V8 виявляться такими «ненажерливими».

Правоохоронці встановлюють особи викрадачів, аби оголосити їх в розшук. Офіцери знайшли покинутий автомобіль KIA, неподалік від місця, де знаходиться стоянка заводу. Як виявилось, цей автомобіль також викрали й у нього було розбите праве заднє скло та вибитий замок запалювання.

Правоохоронці встановили, що після того, як порушники проникли на територію стоянки, вони вибили ворота огорожі одним з пікапів та попрямували в бік автостради. Цікаво, що поліція оцінила кожен викрадений позашляховик у $100 000, тобто підозрювані викрали пікапів на один мільйон доларів.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація