Детейлінг від «Автопозитив» - нове життя для вашого авто

Детейлінг від «Автопозитив» - нове життя для вашого авто

24 квітня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Стандартне миття автомобіля дозволить позбутися забруднень і відновити колишній зовнішній вигляд авто. Але бувають забруднення, що в'їлися, і складні моменти, як наприклад бітум на колісних арках. І тут потрібен комплексний підхід під назвою детейлінг. Це процедура комплексного очищення авто, передбачаючи полірування лакофарбового покриття для його відновлення.

Ця процедура повинна проводитись фахівцями своєї справи, і вони працюють у компанії «Автопозитив». Наявність спеціального обладнання, техніки та миючих засобів - це лише частина якості послуги. Все ґрунтується на досвіді та знаннях відповідальних майстрів, які знають свою справу. Замовляючи детейлінг «Автопозитив» кожен отримає в результаті оновлений автомобіль всього за 1-2 дні. Повна чистота транспорту гарантована як зовні, так і усередині.

Особливості детейлингу

Клієнти отримують наступний набір послуг:

  • очищення кузова, його полірування та покриття керамікою;
  • очищення та зволоження шкіри салону;
  • ароматизація салону та усунення бактерій;
  • захист пластику, шкіри чи тканинних матеріалів;
  • реставрація елементів салону.

Це лише невеликий набір пропозицій, до того ж деякі послуги можуть не надаватись на запит клієнта. Для деяких важливий елемент - це поклейка плівки на авто, щоб зафіксувати результат та попередити знос лакофарбового покриття у майбутньому. Окремо можуть покриватися плівкою фари, капот, бампер та крила.

Щоб з комфортом дістатися до важкодоступних місць у салоні авто, він частково розбирається. Найчастіше знімаються сидіння та деякі елементи декору. На дерев'яні, пластикові, хромовані та гумові поверхні наносяться захисні засоби. Подібна обробка матеріалів стане надійним способом зберегти колір, а також відштовхувати пил та інші забруднення.

Набір додаткових послуг включає фарбування дисків, видалення вм'ятин без фарбування, ремонт скла, встановлення тонування, шумоізоляція салону та багато іншого. На окремі послуги є офіційна гарантія.

Вартість та переваги

Ціна визначається на основі поточних тарифів та набору необхідних послуг. Менеджери в будь-якому випадку заздалегідь розкажуть про ціну та умови співпраці, після чого чекатимуть клієнта на вказаний час. Застосування перевірених інструментів та відповідних матеріалів сприяє створенню ідеального результату. Переконатися в цьому як можна за допомогою відгуків і фотографій, оцінюючи виконану роботу.

Джерело: «Автопозитив»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація