Детройт знову відправляє в Україну посилку з автівками та майном

Детройт знову відправляє в Україну посилку з автівками та майном

09 серпня 2024
0

Громада Детройта з американського штату Мічиган підготувала чергову партію гуманітарної допомоги для українських захисників.

В пакеті допомоги вихідців з України - два позашляхові автомобілі, вщент завантажені медикаментами, засобами гігієни та іншими товарами першої потреби.

Обидва автомобілі з вантажем вже розміщені в морському контейнері та найближчими днями будуть відправлені в один з європейських портів для подальшого транспортування в Україну наземним шляхом.

Цього разу громада Детройта придбала для Сил оборони України кросовер GMC Acadia та пікап Nissan Titan. Якщо п'ятидверний позашляховик «Акадія» на 8 місць з 3,6-літровим двигуном потужністю 281,5 к.с. доволі рідкісний у транспортних постачаннях волонтерських рухів, то «Тітан» зустрічається частіше.

Зазвичай речі супутнього навантаження підбираються й купуються за запитом. Заявки на те чи інше майно формує один з хабів «Help Heroes Of Ukraine», що розміщений в Україні.

Це вже не перша посилка з автомобілями до України. Волонтери намагаються сповна використати простір для вантажів не тільки машин, але й контейнерів, вщент завантажуючи їх коробками з усіляким майном.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Oleksandr Tkachenko

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація