Дитячий Tesla Cyberquad потрапив під відкликання через однин синець

Дитячий Tesla Cyberquad потрапив під відкликання через однин синець

29 жовтня 2022
0

Наприкінці 2021 року компанія Tesla випустила Cyberquad for Kids, тобто зменшену копію повноцінного квадроцикла Cyberquad.

Призначений для дітей від 8 років, Cyberquad for Kids виявився дуже популярним серед фанатів марки й весь наклад був розпроданий всього за один день, навіть попри цінник у 1900 доларів. На цьому хороші новини для Cyberquad for Kids закінчуються, оскільки електричний мінівсюдихід був відкликаний Комісією з безпеки споживчих товарів США (CPSC) через порушення федеральних стандартів безпеки для всюдиходів (ATV) та ризик отримання травм.

Відклик стосується всіх дитячих квадроциклів Tesla Cyberquad, імпортованих з Китаю в США компанією Radio Flyer, яка заявляє, що тісно співпрацювала з CPSC для добровільного відкликання транспортних засобів. Крім того, CPSC рекомендує власникам Cyberquad for Kids не їздити на ньому і вимагати повного відшкодування коштів.

«Споживачі мають негайно припинити використання Cyberquad та зв'язатися з Radio Flyer для повного повернення грошей. Споживачі можуть отримати повернення, знявши контролер двигуна виробу та відправивши його назад до Radio Flyer. Вилучення контролера двигуна назавжди виведе Cyberquad з ладу».

CPSC зазначає, що компанія Radio Flyer отримала одне повідомлення про інцидент, коли одномісний Tesla Cyberquad перекинувся. На той момент ним керували восьмирічна дитина та 36-річна доросла жінка. Внаслідок аварії жінка отримала забій лівого плеча. Але, схоже, у цьому випадку винен не транспортний засіб, а неправильна експлуатація, оскільки на цьому квадроциклі не рекомендується їздити вдвох.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація