Дизайнери показали на рендерних зображеннях новий кросовер Renault 4 E-Tech

Дизайнери показали на рендерних зображеннях новий кросовер Renault 4 E-Tech

29 листопада 2022
0

Компанія Renault планує відродити автомобіль Renault 4 і випустити в 2025 році електричний Renault 4 E-Tech в ретро-стилі. Дизайнери французького видання L'argus показали на рендерних зображеннях, якою може бути ця новинка.

У жовтні 2022 року на автосалоні в Парижі Renault вперше показав публіці концепт Renault 4Ever Trophy. На його основі, як очікується, створять електричний кросовер Renault 4.

За словами головного дизайнера компанії Renault Жиля Відаля, серійний Renault 4 не сильно відрізнятиметься від концепту 4Ever Trophy. У салоні буде велика цифрова панель приладів, нахилена до водія.

Цей електричний кросовер збудують на платформі CMF-B EV. На ній, до речі, вже створено нові Renault Clio та Captur. Він отримає новий електромотор компанії Cleon потужністю 125 та 150 к.с. Спочатку очікувалося, що у стандартної версії потужність електромотора дорівнюватиме 115 к.с., але потім її вирішили збільшити.

Силова установка також складатиметься з літій-іонної батареї у двох варіантах – на 42 і 52 кВтг. Запас ходу у топовій версії - 420 км.

Серійне виробництво Renault R4 розпочнеться навесні 2025 року. Покупцям його запропонують у двох варіантах кузова - кросовер та мінівен. Кросовер буде коштувати близько 29 000 євро.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація