Дизайнери припустили, як може виглядати майбутній пікап від Volvo

Дизайнери припустили, як може виглядати майбутній пікап від Volvo

26 січня 2023
0

Незалежні дизайнери представили своє бачення кросовера XC90 в іншому кузові, який готовий до серйозних перевезень, не відмовляючись від комфорту, технологій та безпеки. Неофіційно названий XT90 його творцем, jlord8, з буквою «T», що, очевидно, походить від truck («вантажівка»), пікап отримав звичайні стилістичні оновлення, очікувані від такої моделі. Однак колісна база тепер набагато довша, що дозволить реалізувати подовжений вантажний відсік без масивного заднього звису.

У автомобіля довші задні панелі на три чверті, нові задні ліхтарі, які довелося адаптувати, щоб вони відповідали редизайну, та задні стійки, переміщені за салон. Простір ззаду, ймовірно, трохи тісніше в порівнянні з XC90, враховуючи, що двері трохи коротші. Щодо передньої частини, то вона практично не змінилася.

Однак новинка не привнесла б нічого нового в цю нішу, де їй довелося зіткнутися з такими гігантами, як Ford F-150. Нагадаємо, що Mercedes-Benz вже спробував зайняти цей сегмент з пікапом X-Class, продаж якого виявився невтішним. У результаті проект довелося закрити.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація