Для Chevrolet Corvette C8 створили вуглепластиковий обвіс

Для Chevrolet Corvette C8 створили вуглепластиковий обвіс

23 червня 2022
0

За два роки з моменту прем'єри Chevrolet Corvette C8 для першого в історії моделі середньомоторного спорткара різні компанії підготували безліч варіантів тюнінгу, включаючи технічні доробки та кузовні деталі. До останніх можна віднести анонсований американською компанією Anderson Composites обвіс, який дозволяє істотно змінити вигляд автомобіля і одночасно зробити його легшим. За рахунок того, що деталі виготовлені з вуглепластику.

До складу комплекту входять передній та задній бампери, спліттер, канарди, задній дифузор, пороги, двері, дзеркала заднього виду, панелі даху та капот і всі вони виготовлені з вуглецевого волокна.

За такий набір в Anderson Composites з покупців просять 19 999 доларів, не рахуючи дверей, капота, панелей даху, заднього антикрила та дзеркал, які продаються окремо.

Шоу-кар додатково оснащений колесами з каталогу ADV.1 - на спорткар встановлені 20-дюймові спереду і 21-дюймові позаду диски моделі ADV005 Flowspec Series з покришками Michelin Pilot Sport Cup 2. Технічних доробок для Corvette в Anderson Composites не обіцяють.

Джерело: Anderson Composites

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація