Для потреб військових передали нові броньовані Toyota Land Cruiser 300

Для потреб військових передали нові броньовані Toyota Land Cruiser 300

26 червня 2024
0

Військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту отримали від німецької компанії Trasco Bremen, яка є одним із провідних світових постачальників броньованих автомобілів, 9 нових позашляховиків Toyota Land Cruiser 300 GXR.

Урочиста передача відбулась сьогодні у Києві. Участь у заході взяли Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту бригадний генерал Олександр Яковець, Генеральний Директор Trasco Bremen Сергій Лізун.

«Приємно, що допомога нашої компанії, за підтримки уряду Німеччини, буде корисною для України, сприятиме захисту територіальної цілісності України та наближатиме перемогу над окупантом», - зазначив Сергій Лізун.

Зі свого боку Голова Адміністрації бригадний генерал Олександр Яковець наголосив на важливості такої допомоги та подякував міжнародним партнерам за надану техніку та всебічну підтримку Держспецтрансслужби з боку компанії Trasco Bremen.

«У нашій війні із підступним ворогом- окупантом, на жаль, ми втрачаємо найцінніше - людські життя. Ця техніка, це не просто подарунок, це захист і врятовані життя наших військовослужбовців. Щиро вдячні компанії Trasco Bremen, народу та уряду Німеччини за постійну допомогу і підтримку наших воїнів. Сподіваюсь на подальшу співпрацю, яка спрямована на перемогу і збереження життя наших бійців», - зазначив Голова Адміністрації.

Уже найближчим часом отримані автомобілі забезпечуватимуть виконання бойових та спеціальних завдань військовими безпосередньо у зоні проведення бойових дій.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація