Для рятувальників з прифронтових зон передали 3 пікапи

Для рятувальників з прифронтових зон передали 3 пікапи

28 травня 2024
0

Останнім часом, прифронтові та прикордонні підрозділи ДСНС України стали пріоритетними цілями для атак ворога. Рятувальники потрапляють під повторні обстріли безпосередньо під час виконання місій з порятунку цивільних Українців. В результаті цих атак, Рятувальники зазнають втрат в особовому складі та техніці.

Керуючись основним принципом «спочатку прифронтові території», фонд «Українські Вогнеборці» придбали та передали одразу 3 нові повнопривідні пікапи в прифронтові та прикордонні частини ДСНС України які гостро потребували допомоги.

Всі автомобілі дообладнанні згідно з найбільш актуальними запитами наших рятувальників: лебідка, інвертори 220В на 5 Квт, додаткове LED світло, шини підвищеної прохідності.

Придбані автомобілі будуть використовуватись як оперативно-рятувальні та задіяні в евакуаційних місіях, доставці ліків та їжі, патрулюванні.

Вдячність та емоції хлопців дають наснагу продовжувати роботу попри все. Безпека Рятувальників та якісне спорядження - наш пріоритет.

Цей проект став можливий виключно завдяки підтримці відповідального Українського Бізнесу. Ми щиро вдячні Вам за підтримку та довіру!

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація