Для Tesla Cybertruck створили ідеальний трейлер дорожчий за сам пікап

Для Tesla Cybertruck створили ідеальний трейлер дорожчий за сам пікап

02 червня 2024
0

Компанія Living Vehicle презентувала новий причіп CyberTrailer, розроблений спеціально для власників Tesla Cybertruck та інших електропікапів. Цей кемпер цікавий своїми технологічними рішеннями.

Living Vehicle CyberTrailer вирішує майже всі проблеми, які виникають, коли ми віддаляємось від великих міст із їхніми зручностями. Однак, на думку експертів CarsCoops, такий причіп, вочевидь, коштуватиме дорожче за сам Cybertruck.

Причіп із футуристичним дизайном у стилі популярного пікапа Tesla сумісний не тільки з електромобілями, такими як Rivian R1T і Ford F-150 Lightning, а й із машинами з ДВЗ.

У трейлера є продумана система сонячних панелей, яка забезпечує кемпер електроенергією на термін від кількох тижнів до місяців. Крім того, цей кемпер здатний перетворювати вологу з повітря на питну воду - унікальна пропозиція на ринку. За цю функцію відповідає атмосферний генератор води Watergen.

Перші поставки заплановані на 2025 рік. Щоб потрапити до списку очікування, покупцям потрібно внести депозит у розмірі 100 доларів.

Джерело: CarsWeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація