Для власників «особливих» Defender створили спеціальні годинники

Для власників «особливих» Defender створили спеціальні годинники

06 серпня 2022
0

Годинникова компанія Elliot Brown Watches є давнім партнером британського автовиробника і свого часу була офіційним хронометристом культових змагань Land Rover Trophy, а випуск нового позашляховика став приводом згадати спільну роботу.

Взявши за основу годинник Holton Professional - модель Elliot Brown Watches, що найбільше продається, - їх перетворили на новий хронограф. Годинник оформлений у чорно-білому камуфляжі за мотивами забарвлення позашляховика, в якому знайшли відображення контуру 23 локацій, що зіграли особливу роль у істрії Land Rover.

В ультрафіолетовому кольорі проявляються силуети класичних Defender, а в темряві циферблат і стрілки годинника, покриті матеріалом SuperLuminova, світяться білим, блакитним і блідо-зеленим кольорами. Корпус прикрашений логотипом Land Rover Trophy, прапором Великобританії та силуетами автомобілів Land Rover, а також унікальним номером конкретного екземпляра годинника.

Кожен хронограф Elliot Brown Trophy Expedition коштує 595 фунтів стерлінгів і доступний усім бажаючим, а ось для власників Defender Works V8 Trophy II створені ексклюзивні Elliot Brown Competitor's Edition тиражем за кількістю позашляховиків і отримають їх тільки власники моделі.

Джерело: Land Rover

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація