До дня Конституції України АІС дарує знижку 10 000 грн. на кросовер FAW Х80!

23 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

День Конституції України - це приголомшлива можливість придбати новенький кросовер, взяти ще пару днів відпустки та відправитися в захоплюючу подорож. Так, на честь державного свята, торгово-сервісна мережа АІС, дарує кожному Клієнту знижку 10 000 грн. на кросовер FAW Х80 2021 року випуску. Акція триватиме в період з 23.06.2021-30.06.2021рр. Ціни стартують від 439 900 грн* (регулярна ціна за авто 2021 р.в.- 449 900 грн*).

Відзначимо, що FAW X80 - стильний, комфортний, безпечний, економічний та недорогий кросовер, який став користуватися гарним попитом серед українських автолюбителів. FAW X80 - перша модель середньорозмірного кросовера, розроблена на основі нової платформи та передових технологій FAW. Автомобіль має ключові переваги в комфорті, потужності, продуктивності, безпеці та організації простору. FAW X80 - сучасний кросовер, створений для цінителів комфортної їзди в міських "джунглях" та заміських поїздок.

Автомобіль комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном стандарту Євро V та 6-ступінчастою механічною трансмісією. Потужність двигуна 147 к.с. при 6500 об./хв., Максимальний крутний момент 184 Нм при 4000 об./ хв.

Передня частина автомобіля обладнана незалежною підвіскою зі стійками типу MacPherson, стабілізатором та подвійними поперечними важелями, задня частина кузова спирається на мультиричажну конструкцію Е-типу зі стабілізатором поперечної стійкості, підвищує стійкість автомобіля та покращує плавність ходу та керованість.

Новий FAW X80 відрізняється продуманою системою забезпечення безпеки пасажирів. Так, спеціальні зони поглинають енергію удару та життєво важливий простір усередині салону зберігає свою цілісність, забезпечує захист життя та здоров'я водія та пасажирів. Автомобіль обладнаний системами безпеки: антиблокувальна система (ABS), система розподілу гальмівних зусиль (EBD), система електронної стабілізації (ESP), блокування дверей при наборі швидкості, іммобілайзер, центральний замок, система контролю за тиском в шинах, а також подушками безпеки водія та пасажира, передніми і задніми 3-х точковими ременями безпеки.

Крім того, в комплектацію автомобіля входить широкий набір обладнання: світлодіодні денні ходові вогні, датчик світла, камери заднього виду, парктронік, клімат-контроль, а також мультимедійно-навігаційний комплекс з 12 дюймовим TFT-екраном, підтримує формат MP3 та протокол Bluetooth.

Інтер'єр FAW X80 оброблений якісними матеріалами та відрізняється гнучкістю простору і увагою до деталей. Автомобіль має широкий і місткий багажний відсік зі спинкою заднього сидіння, що складається та дозволяє оптимальним чином розмістити багаж і пасажирів (місткість багажного відсіку варіюється від 398 до 910 літрів).

Кросовер FAW X80 доступний до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Придбати автомобіль можна в кредит або лізинг. **

Заводська гарантія на автомобілі - 3 роки або 100 000 км (що настане раніше).

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW і послуги, що надаються на сайті або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Вказана ціна за одиницю товару на 23.06.2021 р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація