Dodge Durango отримав помаранчеву версію

Dodge Durango отримав помаранчеву версію

31 травня 2022
0

Слідом за седаном Dodge Charger та купе Dodge Challenger спеціальним «історичним» пакетом опцій обзавівся позашляховик Dodge Durango. Американська марка запропонувала клієнтам, які вибирають цю модель, віддати шану класичному сімейству двигунів HEMI та епохи могутніх мас-карів, які оснащувалися такими агрегатами з характерним помаранчевим забарвленням блоку циліндрів. У наші дні помаранчевими пропонують зробити не частину двигуна, а елементи кузова та інтер'єру автомобіля.

За 1995 доларів покупці Dodge Durango R/T можуть замовити для свого автомобіля набір HEMI Orange, який включає смуги помаранчевого кольору і кольори збройового металу на кузові, затемнені ліхтарі, сірі та помаранчеві шильдики, а також чорні 20-дюймові колеса.

У салоні позашляховика з опцією HEMI Orange оздоблення отримає контрастне помаранчеве прострочення, вишиті на сидіннях монохромні логотипи марки, але якщо купити пакет HEMI Orange Plus за 4500 доларів, то додатково можна розраховувати на люк з електроприводом, розширений перелік електронних асистентів Harman Kardon із 19 динаміками.

Для повнопривідного варіанта Durango R/T запропонований набір HEMI Orange Tow N Go за 5095 доларів. У цю вартість включені гальма Brembo з помаранчевим забарвленням супортів, посилена підвіска, спеціальні 20-дюймові колеса та адаптація автомобіля до буксирування важких причепів.

Технічні зміни HEMI Orange для Dodge Durango R/T не передбачені. У позашляховика стандартними залишаються 5,7-літровий двигун V8 потужністю 360 кінських сил та 8-ступінчаста автоматична коробка передач.

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація