Dodge не встиг підготувати «прощальний» Challenger до шоу SEMA

Dodge не встиг підготувати «прощальний» Challenger до шоу SEMA

01 жовтня 2022
0

У серпні марка Dodge офіційно оголосила, що у 2023 модельному році з виробництва буде знято седан Dodge Charger та купе Dodge Challenger. Відхід двох культових моделей зі сцени американський автовиробник обставив випуском лінійки Last Call, в рамках якої анонсували одразу сім лімітованих версій обох моделей. Вже представлені Challenger Shakedown, Charger Super Bee, Challenger Scat Pack Swinger та Charger Scat Pack Swinger, Charger King Daytona, Challenger Black Ghost, але прем'єра сьомої та останньої спецверсії відкладена.

Останній, сьомий автомобіль серії Last Call мали розсекретити в листопаді в Лас-Вегасі на шоу SEMA. Головна світова виставка тюнінг-індустрії мала стати місцем показу моделі, якою, за попередньою інформацією, буде 900-сильним Challenger з мотором на біоетанолі E85. Але в результаті цього не станеться.

«Презентація перенесена і показ автомобіля відбудеться, коли будуть вирішені проблеми з продуктом і усунуті складнощі з постачанням комплектуючих», - зазначили в короткому офіційному повідомленні представники Dodge.

Жодних деталей ні про модель, ні про можливу дату її прем'єри немає. Нагадаємо, купе Challenger випускається з 2008 року, а седан Charger знаходиться на конвеєрі з 2010 року. За час виробництва обидві моделі отримали безліч спецверсій і зазнали кількох оновлень, але зміни поколінь у машин не було.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація